Тверді сири
Тверді сири
До таких сирів відноситься не багато різновидів:
- Грана Падано
- Парміджано Реджано
- Пармезан
- Гауда витримана
- Мімолетт
- Манчі та інші
Твердий сир різноманітний у стравах і застосовується у кубиках, нарізному та тертому вигляді. Тверді сири мають різний рівень витримки. Більш і менш витримані відрізняються структурою, смаками та крихкістю. Витримка сиру більше 12 місяців кришиться і за смаковими якостями підійде не тільки як закуска до міцних напоїв, а й додавання до страв. Витримані до 12 тижнів щільні та готують з них піци, салати, гарячі бутерброди та додаються до сирної тарілки.
Доставка по всіх регіонах України!!!
Телефонуйте: (097) 985-54-84, (063) 407-67-33
Показано с 1 по 8 из 8 (всего 1 страниц)