Напівтверді сири
Напівтверді сири
Сири напівтверді відрізняються від твердих меншим терміном витримки 4-6 тижні.
До таких сирів можна віднести:
- Гауда
- Маасдам
- Горгонцола
- Блю д'Овернь
- Рокфор
- Едам
- Чеддер і інші
Такі види сирів часто використовують для нарізки, бетерброди, піцу, для запікання і додавання в різні страви. Напівтвердий сир має щільну вершкову консистенцію, відчувається м'який відтінок лісових горіхів і розігрітого вершкового масла. Сирна тарілка для сім'ї та святкових посиденьок. Нарізаємо кубиками сири і на канапе.
Доставка по всіх регіонах України!!!
Телефонуйте: (097) 985-54-84, (063) 407-67-33
Показано с 1 по 14 из 14 (всего 1 страниц)