Масло
В нашому магазині представлені такі види масла:
- вершкове
- оливкове
- рапсове
Кожне з них використовуются в приготувані смачних виробів харчування. Вершкове масло більш використовують на бутерброди, для випікання, смаження тощо. Оливкові та рапсові масла добре додавати в салати.
Вершкові масла використовуються як самостійний продукт і як добавка до каші, макарони, крему, тіста і намазуємо на бутерброди та інше. Також для обсмажування інших продуктів. Масло вершкове у природі відрізняються відсотками жирності. Відмінна складова за складом, країнами виробників та смаками.
Рослинні олії рідкого складу оливкова та рапсова додають так само в інші страви. Виходять смачні салати, використовують для обсмажування риби, м'яса чи овочів.
Доставка по всіх регіонах України!!!
Телефонуйте: (097) 985-54-84, (063) 407-67-33